Image Alt

Valpreventietraining

valpreventie

01

Bent u wel eens gevallen of gestruikeld? Heeft u het gevoel minder stabiel op uw benen te staan? Of bent u bang om te vallen? Dan is onze valpreventie training Vallen Verleden Tijd een mooie kans om deze punten te verbeteren! U kunt zich aanmelden bij Fysiotherapie Bredero en genieten van alle voordelen van de cursus. Voor wie is de valpreventie training bedoeld? De training is bedoeld voor 65+ ers, die moeite hebben met het behouden van hun evenwicht of recent vaker zijn gevallen.

Wat houdt de
valpreventie in?

02

"De valpreventie cursus is me goed bevallen. Ik pas het toe in het dagelijks leven en ben veel meer alert wanneer ik op straat loop."

Diny

Meer informatie

03

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.