Image Alt

Slaapoefentherapie

Slaapoefentherapie

01

Slaapoefentherapie is een specialisatie binnen de oefentherapie. Iedereen slaapt af en toe slecht, maar wanneer dit regelmatig gebeurt, kan dit problemen veroorzaken. Wanneer u merkt dat uw verstoorde slaappatroon u belemmert in uw dagelijks leven zoals concentratieproblemen, constante vermoeidheid, vergeetachtigheid of slecht humeur, dan kan slaapoefentherapie u helpen. De slaapoefentherapeut benadert de slaapproblemen en de daarbij komende klachten vanuit een 24-uurs visie. Wat u overdag mee maakt, loopt door in de nacht en daarbij zullen de gevolgen van uw slechte nachtrust doorlopen in de dag die erop volgt. Systematisch worden de onderliggende oorzaken en de in standhoudende factoren van uw klachten inzichtelijk gemaakt, aangepakt en opgelost.

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.