Image Alt

Beweegprogramma’s

FYSIOTHERAPIE BIJ GEZONDHEIDSCENTRUM
BREDERO

01

Welkom bij Fysiotherapie Bredero. Onze praktijk ligt in de wijk Boeimeer in Breda en biedt u verschillende mogelijkheden voor behandeling, zoals reguliere fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie. Verder hebben wij de accommodatie en deskundigheid voor medische fitness (trainen onder persoonlijke fysiotherapeutische begeleiding) en verschillende beweegprogramma’s voor bijvoorbeeld lage rugklachten, reuma, Diabetes en COPD. Voor oedeem- en bekkenfysiotherapie kunt u in het centrum terecht bij onze collega van BrederRaad fysiotherapie.

"We komen met meerdere familieleden bij Fysiotherapie Bredero en voelen ons iedere keer zeer welkom. We zijn allemaal zeer tevreden en boeken goede resultaten."

Eveline

"Ik word goed geholpen bij de revalidatie van mijn nieuwe knie. Hierbij krijg ik vakkundig advies bij de oefeningen en uitvoering hiervan. Ook als het minder gaat word ik gestimuleerd positief te blijven."

Jolanda

"Fysiotherapie Bredero is een praktijk met goede zorg en aandacht. In deze praktijk hangt een positieve vibe."

Suus

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.