Image Alt

Jeugd personal training

jeugd Personal Training
bij Fysiotherapie Bredero

01

Voor wie is
dit geschikt?

02

Het jeugd personal training concept is geschikt voor jongeren tussen 8 en 18 jaar oud. Het is bedoeld voor zowel kinderen met overgewicht als voor diegenen met motorische uitdagingen of gerichte sporttraining. Tijdens de sessies worden de jongeren niet alleen gestimuleerd op vlak van kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie, maar er wordt ook aandacht besteed aan hun dagelijkse activiteiten. Het creëren van gedragsverandering heeft hierin een grote rol. Onze betrokkenheid gaat verder dan de trainingsmomenten, we willen de jongeren ook tools bieden voor situaties buiten de trainingsruimte.

Wat zijn de
kosten?

03

Er zijn verschillende opties. Wij werken met losse lessen of met ritten kaarten.

Losse les 

27,50 

5 Ritten kaart

125,- 

10 Ritten kaart

225,- 

De lessen duren ongeveer 45 minuten. 

aFSPRAAK MAKEN?

In onze behandelwijze staat de patiënt centraal. Dat betekent een persoonlijke begeleiding bij uw herstel. Voor elke klacht geldt een behandeling op maat. Wij onderhouden direct contact met de specialisten in het gezondheidscentrum waardoor er efficiënt kan worden geschakeld.
Voor afspraken zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij voorkeur belt u ons in de ochtend.